Ruoka-alan yritykset 

 
 
Kyllä myös kotikokki käyttää monenlaisten yritysten palveluja, vaikka kuinka helpolla haluaisi ruuanlaitossa päästä. Tietysti kaikkein helpoimmalla pääsee kun tilaa taksin ja ajaa lähimpään ravintolaan. Siksi aikaa voi tilata siivouspalvelun kotiinsa puunaamaan paikat putipuhtaiksi. Siinä sitä jo työllistää monta yrittäjää ja luo työpaikkoja tähän maahan. Paluumatkalla voi poiketa vielä kahvilassa kahvilla tai pyyhkäistä vaikka baariin ravintolayrittäjän kassaa kartuttamaan.
 
Mutta ihan työllistävä vaikutus se on kotona keittiössä hääräämiselläkin. Ota ensin esiin vaikka keittokirja, kyllä sen joku on kirjoittanut ja joku on sinne ne hienot valokuvat laittanut. Ja joku kaupallinen yritys lopuksi sen kirjan myynyt sinulle, ellet sitten ole ihan lahjaksi saanut. Vielä voit miettiä sitäkin, että mistäs ne kaikki ruokailuvälineet ja ruuanlaitossa käytettävät kipot ja kupit on tullut ? Onko joku pienyritys ne tehnyt vai joku monikansallinen yhtiö. Joka tapauksessa siinäkin on työntekijöitä tarvittu ja työpaikkoja luotu.
 
Välillä voit vähän viiltää veitsellä sormeen ja työllistää laastarifirmaa, älä nyt kuitenkaan liioittele sen kanssa. Ambulanssiyrityksiäkin löytyy, mutta ehkä niitä ei kannata työllistää ihan vaan kotona kokkaillessa.
 


 

 
 
Copyright © 2006-2016 Yhteystiedot: Civil Eats, Helsinki, civileats@civileats.org